Pages

Thursday, December 31, 2009

~~wierD lifE ever~~

pelik??ape yg pelik kan...ni bg pendapat aeen la kan...yg pelik nyer cz t'tibe2 belajar accounting...xpenah pOn..adeiii..mmg ssh la skng ni...buat assgnmnt pOn amik mase 2jam..tu pOn salah..(*.*)....tp mmber kat UM pOn same gak..die xde basiC..nsb baik die psychO otak aeen ni..."ala aeen..mula2 mmg ssh...tp nsb baik exam ak lepas"...bagi aeen tu mmg berguna tOk otak ku ni yg always worried psl stdy....

haaa...di pnjg kan citer lagi...pada 29/12/2009..ade meeting di kOlej mgenai program yg bakal berlngsung...di pendekkan citer lagi kami smua stdnt 1st year kene participate dgn program ni...di tOtal2 kan smua jumlah nyer 4 program aeen jOin...tah leh buat kew xnnyi ek??...hua3...hOpe leh bhgiakan masa antara stdy ngn aktiviti2 ni....(^.^)..

haaaa....selingan sikit...pada new year t mmg xsmbut kat ane2 kot..juz duduk bilik siap kan assgnmnt....(cian nyer kO aeen.....)..tp sbb nak siap kan assgnmnt awal tu bukan nyer pew..sbb nyer hari jUmaat t da plan ngn mmber2 nak g jalan2...kat TIMES SQUARE....hopefully jadi la...da dOk terperak kat bilik smgu jew..sekali skala kuar la kan...bukan nak enjOy xingt dunia..juz nak release tension jew....klu dr segi azam...hmmm...skng ni azam terbawu yg plng nak di capai ialah dpt kan anugerah "DEKAN" tOk sem 2 ni...huhu..sdey ngn sem 1...sO nak cOver balik kene la usaha lebih kan...chaiyOOokkk aeen!!!!....

hope smua owg dpt doa kan kejayaan aeen k..terutama nyer my uncle2 n my mkcik2..kakak n adik and mak ku juga semeti nya...yaaa...

ni blOm msOk bab repeat paper ni..haahaha..lau da msOk t tah bie bleh hbs...

k jumpa lagi di post yg terbaru k......^^V

2 comments:

MOHD NADRI a.k.a [AA] said...

kat dunia nie mana yg senang aeen ooiii...semuanya susah2 belaka...

klu ke TIMES SQUARE tu jgn lupa belilan c deri buah tangan yeee...

nurul ain a.k.a aeen amOy said...

buah tgn???pew yg ade kat tS tu..baju thai ade la..haha..kew nk handbeg??

: : cOuntdOwn : :

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers