Pages

Friday, January 8, 2010

~~rOjak jOm~~


haiiii......update lagi...peh..mgu ni bzy gak...(*.*)
adeiiii....mlz tU mmg la ade tp nak buat cam ner kan...da mmg kene buat..so baik buat dgn sebaik2 nyer...
ehhh???....ayt pew ni....adeiii...da mcm pe da...
ok2...nak di cter kan lagi skng ni dok konpius ngn status ak as owg yg nak join aktiviti...mula2 da amik 3 keje..skali 1 ni blOm sure..tgl la 2...tup Tap tUp tAp lagi 1 lagi tu lak xsure gak..adooOiii.....time nak keje die xmo bagi tp time xmO la die bg...pening!!!
cter lagi....
pasAl my new hubby....
HUBBY??????????
ok2...jgn pkr lain..bukan bOyfren k...i means "hubby"...
hahahah...
actually my handfon...bawu jew sbulan "dilahirkan" tp da kene mcm2 "penyakit"...
huhu..sian kan..:(
nak di jadikan stOry lagi ni warrnty nyer ade lagi sO aeen decide nak anta "hubby" g "hospital" kat jOhor bahru..
plan punya plan ngn my sis die swOh pos kan jew gUna pOs yg Paling lajU..haha
"POS LAJU"
tibe2 bile nak buat proses pnghantaran tu aeen g ar tulis hP...
PEHHHHHH!!!!!!!nak mati tOl la ak ni weiii....
wuuuuuu~~~seharian wisau kan "hubby" tu...cian nyer die lau ade "owg yg xbertggungjawab" culik die t...
kerani kat post ofis tu da ckp yg lau hilang di xtggung..
MASALAH nyer ak ni yg cari prOblem..adeiii..ak leh cakap ak gamble jew lau hilang...mmg siOt nyer ayat la kan...
tdO pon xnyenyak..nsb baik mandi basah..hahaha...

huhu..aeen dgn wisau nyer mcg my sis cpt2...dlm kOl 11 lebIh td dpt mcg dr my sis...
"aeen, da sampai"
waaaa.....punya la happy...thankz tO Allah..(^^)
skang ngh tgu ketibaan raye cine jew...mau CUTIIIII!!!!!!...ahahaha...
mau amik my "hubby" back...
tO my "hubby"..ade gift 4 U k...ahakzzz...
p/s : kowg jgn pkr aeen gler lak aw..i'm still nOrmal k..juz nak bermanja2...wahahaha...
my white2 phOne..tgu k...hahaha..

ok2..nak cter lagi..
raye cine t UNCLE "KESAYANGAN" ku mau kawin..wahahhaa...ni yg best ni...aeen bukan pew..t dpt makan free aw...hahaha..
msti best..da lame xjOin event cam ni..dOlu tu ade la my uNcle kat masai tu..tp da lame..huhu
kat ats N3 ni pic time mereka bertunang..bakal "makcik" ku cute kan..hihi..
same cute cam bakal anak sedara die..(aeen)..wahahaha..perasan tOl...
hihi....ni kene explore pic diowg ni..kasi glamour...wahahaha...
pas ni lau buat family trees da leh penOh da...
juz tggl kan space tOk bakal suami kU jew..wakakaka...gurau2 k..xmO skandal2...
penatttt ar..da ar...da pnjg da kOt N3 ni...t kowg bohsan lak kan..hahaha...

k tgu N3 berikut nyer di waktu n masa yg LAIN k..bukan same aw cz time aeen ni bukan menentu...k
kOmen la lau ske..lau xske pOn kOmen..pas ni da leh makan rOjak pEtis lak..haha..nyUMmm2...lame da xmakan...
aaissshhh..udah2....STOOPPPPP!!!
ok....bye2....(^^)V


1 comments:

: : cOuntdOwn : :

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers