Pages

Tuesday, May 25, 2010

~resULt oWh rEsuLT~

ADE APA DENGAN RESULT?????

selalu nyer time da nak dekat result kuar la paling mendebar kan...
gler debar la...

mcm sblm ni xpenah amik exam...
hahaha...
aishhh...dOk ready2 nak g meeting ni skali dgr ade yg kate result exam da kuar..

WHAT??????

twos lemah smgt ak...adeeiii...

mula2 that day mmg xbrani nak tgk..
lagi la result tu dr pengurus kolej..lagi la xbrani nak tgk...
ner tau kene ceramah kew kan...

huhu..

akhirnya jiwa jadi xtenteram kat bilik....

finally I decide nak tgk gak...

tanggal 25 MEI 2010..
akhirnya berani kan diri nak tgk..

yeayy.....

berjaya tgk gak akhirnya...

kesimpulannya : result x gempak mane...tp still leh di terima akal..
nk result gempak usaha pon kene gempak gak la kan...
so pew agi...next sem kene la usaha lebih...wlupon sem lepas bnyak mnguji otak..
TP...
BERBALOI-BALOIIII!!!!
thankz tO ALLAH...to my family also my fwen..

redha dengan ketentuannya..

'dean list'????
kene pikir smula...
(^_^)

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

Kedengaran bunyi result yang cemerlang telah dihasilkan Nurul Ain lalu menjana tangan ini untuk mengucapkan

Tahniah. :)

nurul ain a.k.a aeen amOy said...

xlayak nak terima tahniah tu..juz dpt stakat ckop makan...alhamdulillah sbb xdrop jew..dpt gak maintain result..

pew2 pOn thnkz...:)

: : cOuntdOwn : :

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers