Pages

Thursday, May 31, 2012

last day!


                        Finally..tanggal 31 Mei 2012 kini tiba. Ada apa dengan tarikh ini? ini tarikh last day untuk cik A habis kan praktikal kat company ni. Yeahhh!! Finally I’m free..walaupun sementara sahaja..*sigh..akan berehat sambil menyiapkan report selama 1 minggu. Btw thanks to my boss sebab bagi idea yang baik untuk aku keje kat company ini lagi. Dari duduk rumah tak ada duit masuk baik stay buat part time kan..hehehehe..i’m trying to be positive. InsyaAllah kerja itu ada. Moga Allah permudahkan cik A mencari kerja..hehe..

                First time merasa life macam orang lain. Life kat mana diorang semua busy mencari kerja. Menganggur..hantar resume sana sini..dapat panggilan interview..walaupun susah tapi ia manis…hehehehe..never give up..Mak cik A selalu bagi support..Mak cakap bila dapat keje cepat-cepat amik kereta sebijik tau…heeee~ Mak kata amik Myvi..comel gitu..hehehe..mak pun cakap ‘kumpul duit dari sekarang aeen, nanti tiba-tiba nak tunang je tak payah dah sibuk-sibuk kumpul duit.’..keh3..macam-macam la mak cik A ni..
                Ada satu harapan je, kalau boleh nak keje stil kat area skudai, JB, senai, or kulai..please la jangan campak saya g KL sana..saya tak nak..huuaaaaa!! nanti tak dapat makan dengan mak, tak dapat g enjoy-enjoy dengan bff..pastu kene cari rumah sewa..makan pun g kedai sendiri..tak best ok…huhuhuhu~~~ (ehemmm..jangan gedik sangat la..hahahaa)


**menanti jam 5 petang. Tak sabar nak rehat-rehat goyang kaki dekat rumah…hahahaha…bubye..counting …tik..tok…tik..tok..;)

2 comments:

COOL DADDY said...

Harap2 boss tu kerja tak lama & berhenti...so aeen blh jadi BOSS lorrrr....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

: : cOuntdOwn : :

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers