Pages

Wednesday, April 20, 2011

~expeRience KL fm~

haii uolzz..lama tak update kan..so tiba-tiba rajen nak update dalam musim-musim exam ni..yang patot nya kene study..bukan ber-bloging..wee~~
untuk entry kali ni juz nak share pengalaman sebagai student yang penah buat macam-macam kerja yang jarang di buat oleh budak tak bertuah macam saye ni...huaaaa!!!
life as student memang la penat sebab selalu sangat kene study..pastu exam..study lagi..pastu exam..kene ngadap thesis lagi..pastu tetap exam..aishhhh!!
tapi...tengok la nanti..bila da keje nanti mesti korang cakap..'eh..rindu kan zaman belajar dulu'..haa..kan..mesti punya..ahaaakkzz!!
ni bukan nak story pasal life as student..nak story pasal satu perkara ni..
kat kolej aku kat UKM ni haa..ada event family day..so usaha keras tu mesti ada untuk promote kan karnival ktowang ni..
first experience ever dalam hidop aku...first time gak masok konti radio weiii~~
*kalau nak cakap aku jakun cakap la...memang aku jakun pon...ahakzz..
ok..kita follow the flow..
kami decide gerak ke RTM selepas subuh...kol 6.30 kami da ready..juz takot jem kat KL nun haa..
*tak sah kL tu kalau tak jem..
sampai-sampai je dalam kol 8 lebih..da di brief semua kami ready nak ON AIR..

tp...before ON AIR...fuhhh..ade kene makeup bagai gak..sebab ni ON AIR bukan kat UDARA je..haha..kat tV skali..
orait..ade la makeup artis bagai...first kene tacap miss Putri balkis...haaa..nah!!amik ko..
adek~dok diam2..hakak nak letak kaler sikit kat muka adek ni..ngahaha!
alolololoolo...chumel nye....ok..kite tengok hasil nya...ahaakkzzz!!
cakkkK!!!chumel la akak kite ni...ahahaha~~
PINK seh muka akak kite sorang ni...haha..
(habis aku kalau tuan nye bace ni...hahahhaa)
orait...next..my turn..tadaaa!!!
poyOo je akak sowang ni kene makeup kan...hahaha..amik feel beb..
hokey...tiba-tiba pikir -ve..aku kene make up sebab diorang tak nak aku jatuh kan ranking diowg gara-gara muka aku yg macam orang tak ckop tido tu...T_T
p/s: oppss..masa aku tengah kene di 'kaler' kan ni..time ni la Nubhan muncul..wee!!mula-mula nak cover tak ade ape-ape yang terjadi..tapi..I tiba2 blushing hokey...wehuuu~~

orait...next ialah zahid..tapi tak ade lak pic die kat sni..nasib baek die tak kene pakai blusher..haha~
next..bila semua da setle..artis pon da sampai..kami ber-4 masok konti..

uollzzz...i duduk sebelah nubhan hokey...ahakkzz..da ditakdir kan..nak buat macam mane..


masa mula-mula masok memang nebes gila...diorang kate buat macam ktowg ni happening...oTTokey???tanpa segan silu..demi populariti radio mereka terpaksa la aku aching!!!...+_+

susah ni nak berlakon...aipppp2...nak jawab soklan upe nya da planning da sape nak jawab...yang pasti masing-masing dapat giliran..tak payah amik no pon...ahaaakkzz..



mR.Nubhan kite sibuk berposing je..aishhhh~~

haishhhh...setle sudah di interview...last kali take a picture...snap..snap..snap...
dari kiri : afzalina, saye, mira, balkis, zahid, nuhban, kak nia, kak ain



p/s: yang kat tengah tu abng remy kami yang banyak tolong..sporting la abang ni..hehe

hokey..abng hensem tu DJ..cian gile dok konti sorang-sorang.

opsss...aeen..behave aeen behave..(bak kate nubhan kan...lol)

hokey...habis sudah bercerita cerita dogeng...
ni video mase kami ON AIR..*bnyak ckp lak time tu..ngahaha~

p/s : entry ini di reka subuh2 lagi...masa mood study belom datang...bye2 uolzzz...

4 comments:

Anonymous said...

ottokey!!!~~~hahaha

nurul ain ismail lee said...

yaahh..ottokey!!!haha

Wyna Nubies said...

wyna tgk masa interview ni kt tv aktif..haha~malu2 jer nk jawab..hee~seronok x duduk sebelah abg nubh..hehe~

nurul ain ismail lee said...

thnkz wyna..mane tak malu nye nk jwb..xready skrip..haha..dok sebelah nubhan biase je..tp ade sikit excited..haha..

: : cOuntdOwn : :

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers