Pages

Thursday, October 13, 2011

: my blushing day :

goshh!!! goshh!!! goshh!!!terasa nak jerit kuat-kuat....hahaa..apsal la over sangat aku ni..aiseyyy..gara-gara semalam punya hal aku tak dapat tdo..hari ni jumpa depan-depan..lagi la..tak berani nak buat eye contact dengan dia..tapi macam tak ada possible kot..just suka-suka je aku ni..+_+

after this akan selalu berurusan dengan dia..wehuuu~!tapi tak buleh la kalau pegi sendiri.kan..pengsan malu aku kat situ..member cakap *patot la malam tadi tdo lambat..haha..sebab buat keje 'laen'..ada 2 keje lain aku buat..yang first keje +ve..yang 2.d keje -ve..tak pasal-pasal kene tarik rambut dengan diorang..kah3..xD

p.s : excited nye ni haaaa..weeee~ doa..doa..doa..winkk!! (^__^)

2 comments:

a m i r a h . m a l said...

klw kau buat lg, aq tarik lg rambut kau kuat2! hehe. nxt time nk ikut pegi PHA buley? nk jgk tgk org yg dah buat ko blushing tuuuu :p

nurul ain ismail lee said...

haha..waa..next week aku pegi lg..cam mne nk bncng ni klu nk tgk die pun ak tkot..haha

: : cOuntdOwn : :

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers